Foxx Trading and Entertainment, Looijenland 55, 6931 VD Westervoort
06 -263 263 22
info@djboris.nl

Thema feesten

Never Trust The DJ

Fouter dan Fout

“Waar zijn die handjes ? ”

In 2014 heeft DJ Boris Fouter dan Fout ontwikkeld en inmiddels is dit feest jaarlijks op meerdere kermissen, bedrijfsfeesten, feesttenten, festivals en partycentrum’s in Nederland een groot succes. Swingen met de klassiekers uit de jaren 70/80/90, meezingen met alle foute juweeltjes en je handen in de lucht met de Nederlandstalige hits. Dat is Fouter dan Fout on tour! Een succesformule en populair bij elke doelgroep.

Vier of vijf uur lang dansen en feesten op grootste foute hits die stiekem best leuk zijn. Of het thema nou fout, après-ski, 80’s & 90’s, dance Classics, Carnaval of disco is, Fouter dan Fout gegarandeerd een spetterende avond! Fouter dan Fout is te boeken met licht en geluid tot 1500 personen.

Soulnight XL

De echte klassiekers uit de jaren 70 en 80 ! Waar hoor je ze nog?

Een hele avond dansen op de allerbeste klassiekers met het “kennen jullie deze nog” gevoel. Volledig losgaan op een verlichte dansvloer met de beste dansmuziek uit het verleden. Soulnight XL is echt een geweldige avond voor de 30 plusser !

DJ Boris verzorgt op diverse locaties al vanaf 2015 The Best Soul / Funk and Disco Event met de beste floorfillers uit the 70’s, 80’s & 90’s onder de naam Soulnight XL.

Te boeken met verlichte dansvloer of met een uitgebreide lichtshow!